Gratis levering/Gratis retur

Søg

Persondatapolitik                                                                              

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at jyllands-kartonlager.dk, behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik.                                                                                

jyllands-kartonlager.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.                                                                                

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.                                                                               

Personoplysninger                                                                               

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.                                                                                

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.                                                                                

jyllands-kartonlager.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne komme i kontakt og levere nyheder og andre tjenester til dig.                                                                                

 jyllands-kartonlager.dk  indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:  

        sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback; eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.                                       

     jyllands-kartonlager.dk  indsamler som altovervejende udgangspunkt kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. e-mailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du som kunde efterspørger.                                                                          

        Registrering af visse personoplysninger er imidlertid også nødvendig for at kunne analysere, hvordan brugerne anvender jyllands-kartonlager.dk via Google Analytics, jf. nedenfor.                                                                      

 jyllands-kartonlager.dk  indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

                                                          

Hvem videregiver vi personoplysninger til ?                                                                                

Personoplysninger afgivet på jyllands-kartonlager.dk videregives kun til:                                                                                                                                                                                                                                                     

        virksomhedens interne afdelinger;

        udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt; og forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

        Jyllands-kartonlager.dk  videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis den på gældende kunde udøver misbrug eller svindel over for jyllands-kartonlager.dk .                                                                          

        For at kunne videreudvikle og forbedre jyllands-kartonlager.dk  hjemmeside fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

         jyllands-kartonlager.dk anvender Google Analytics / Userreport/ til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google/Userreport

        Google/Userreport/ kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics/Userreport/ accepteres ved besøg på jyllands-kartonlager.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html etc.

        Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver jyllands-kartonlager.dk  ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne på hjemmeside.dk 

Hvor lagres dine personoplysninger?                                                                                     Personoplysningerne lagres på servere i Danmark. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på jyllands-kartonlager.dk vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.                                                                    

 

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.                                                                                      

Adgang til oplysninger                                                                                                

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder, herunder angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.                                                                                

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen jyllands-kartonlager.dk. Du har også ret til at få forkerte oplysninger berigtiget.                                                                                

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

jyllands-kartonlager.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen info@jyllands-kartonlager.dk


Information om brug af cookies på

jyllands-kartonlager.dk                                                            

Ved at benytte denne hjemmeside,  jyllands-kartonlager.dk,  accepterer du, at vi bruger cookies.                                                                                                          

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger                                                                                                           

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:                                                                                                           

Jyllands-kartonlager

Cvr. 20477644

Kundeservice: info@jyllands-kartonlager.dk

Tlf. 75 66 10 66                                                                                                          

Hvad er en cookie?                                                                        

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.                                                   

Hjemmesidens brug af cookies                                                                       

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have hjemmesiden på.                                                                                                            

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:                                                                                                         

Nødvendige cookies                                                                      

Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

        Nedenstående er kun eksempler                                                                                                                            

        Hjemmesidens indhold er lagret og administreres gennem eSeller Cloud ved A/S ScanCommerce. Den sætter cookies, som bruges til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du fx er logget ind.                             

        Vi bruger et cookiescript til at finde ud af, hvorvidt du er blevet informeret om hjemmesidens brug af cookies. Vi lagrer ingen data ifm denne cookies.                                                                                                    

        Præference- cookies                                                                                                                                           

        Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies.                     

                                                          

Drifts- og optimeringscookies                                                      

        Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelte bruger.                                                                                                                                                                                                                            

        Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout                                                                                                                      

        Marketing - anonym tracking på tværs af hjemmesider: Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere hjemmesider. Disse cookies kan bruges til at opbygge profiler, der viser, hvilke søgninger hver bruger har foretaget eller hvilke sider, de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part.                                                                                   

Marketing – målrettet annoncering                                                                                                           

        Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. part.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

        Vi samarbejder med virksomheden Adhost ( www.adhost. dk ) om brugen af systemerne Google til styring af internetannoncer i forsøg på at vise dig annoncer, der har relevans for dig.                                                               

Sådan afviser eller sletter du dine cookies                                                                                                                              

        Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.                                                                                

Sletning af cookies                                                                                

        Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete                                                                                

        Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

        Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle.                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

Internet Explorer

http://windows.microsoft.com/da-DK/windows-vista/Delete-your-Internet-cookies

 

Mozilla Firefox

http://support.mozilla.org/da/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored?redirectlocale=en-US&redirectslug=Deleting+cookies                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Google Chrome                                                                                                                                                                                                      

http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=da&answer=95647

 

Opera                                                                                                                                                                                             

http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

 

Safari 5.0                                                                                                                                                        

http://support.apple.com/kb/HT1677                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Flash cookies (gælder alle browser)

ohttp://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

iPhone, iPad og andet fra Apple                                                                                                                                                                                                 

http://support.apple.com/kb/HT1677                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Telefoner med styresystemet Android                                                                                                                              http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-any- Android-device                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Telefoner med Windows 7

http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings

                                                                                                                                                                     

Spørgsmål og klagevejledning                                                                                                                     

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 75 66 10 66 eller e-mail info@jyllands-kartonlager.dk

                                                                                                                                                                                                          

Sådan kan du klage over hjemmesidens information om cookies                                                                                   

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk.


Jyllands Kartonlager • Industriområdet 103 • 8732 Hovedgård • DK • E-mail: info@jyllands-kartonlager.dk • Tlf.: 75661066 • Fax: 75661083 • CVR: 20477644